Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: 10 Сеп 2010, 03:22

Меню
Вход

Гласувайте за нас
в BGtop

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 14 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
 Проблем с писане на мнения и лични съобщения 
Автор Съобщение
Златен фетишист
Аватар

Заетост: Ангажиран
Мнение Re: Проблем с писане на мнения и лични съобщения
Виж...с най-добро чувство ще го кажа...знам, в онлайн комуникацията е трудно да се разбере, но наистина с добро, мило и спокойно изражение и равна интонация без помен от ядосване, даже почти с лека чаровна усмивка, изпълнена с добронамереност и любов към ближния...

АБЕ ТИ ЛУД ЛИ СИ?!?!?!!? - хората ти казаха, че им се получава същото, а на мен лично ми се случва само в този сайт, абсолютно всеки път, когато пиша нещо дълго!!! Какъв телевизор, какви 5, 10, 12 лева?! Кажи ми - "Моме, не става, бъгнало се е нещо, не знаем как да го оправим - спасявай се както знаеш - уърд, куриер, DSL, пощенски гълъби...- твой си проблем!", но само не ми казвай, че проблемът е в моята картофобелачка, защото всъщност вашият морков е крив! Не знам вече каква метафора да използвам, за да обясня, че ТЕКСТА ГО НЯМА изобщо нито на този екран, нито на друг, нито в този живот, нито никъде..!!! В момента, в който прясно лакираното пръстче пусне черното копче, краят потъва в небитието, както Лора Палмър в Туин Пийкс! Кое не е ясно не разбирам... 'айде, че пак ми свърши екрана, отивам да глътна един валидол...

04 Мар 2010, 21:42
Профил
Сребърен фетишист

Заетост: Неангажиран
Леле каква лекция,успокой се,ако има нещо администрацията ще се погрижи не нервничи толкова много.Незнам защо всеки нов потребител който влезе написва първата седмица куп постове и се кара със всички.Стига бе хора пийс! :P
бтв: призрачна нищо лично нямам просто го написах за да се замислите и да спрете да спорите (поне така се надявам). ;)

04 Мар 2010, 22:30
Профил
Златен фетишист
Аватар

Заетост: Ангажиран
Е как защо - нали трябва да ни забележат одма, както се казва, а не да се слеем с масата :) Един мой приятел казваше "Готината мацка трябва или веднага да ми се изкефи, или веднага да ме намрази, но не и да ме сложи в графата при всички останали"...та и аз така ;)

А ти не се бой - аз не само първата седмица ще пиша и ще се карам, мисля в този дух и да си продължавам... ;)

Но ще последвам съвета ти и ще съм куул вместо сега например да се скарам с теб, че ме наричаш с грешен ник :) Виждаш ли, има напредък...

Гепард, извинявай...не е с лошо чувство...

04 Мар 2010, 22:55
Профил
Site Admin

Медали: Червенx3 Златенx6 
Заетост: Неангажиран
шшшшштт! Алоооо !

Проблема и аз го имам. Стига сте спорили. В новите версии на програмите е! Както и в някои "производствени" части на сайта.
Не е нужно да се драчите така. Знам че много обичате ;-)

Събота/Неделя, ще опитам да разбера дали мога да направя някоя оптимизация.

Заключвам темата, преди да се изпокарате без причина !

Хелл

05 Мар 2010, 00:27
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 14 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2