Гласувайте за нас в BGtop
|
Как да е облечена една робиня?
| Автор |
Съобщение |
|
The СТАРШИНАТА
Златен фетишист
Заетост: Ангажиран
|
 Re: Как да е облечена една робиня?
wey , здравей ! Тук има един стар мой пост : viewtopic.php?f=7&t=345&p=2282&sid=1f6098a3b8c7d9824cccf18c4d63ea87#p2282 Ето ти идея за облеклото за следващата среща .
|
| 07 Мар 2010, 22:44 |
|
 |
|
Darkness
Сребърен фетишист
Медали:
x3
|
Малко съм позакъснял, но ще ти дам съвет за почти универсално облекло за подобни мероприятия. Това е вариант хем да не си гола под някое палто, хем да си подходящо облечена. Бикини, боксерки, прашки или без бельо по твой избор. Плътен чорапогащник, високи ботуши и къса пола. Някой мек пуловер и без сутиен отдолу. И дълго палто отгоре. Така приятеля ти ще има удобен достъп до бедрата, дупето, корема, гърба и гърдите ти. И ще може да развихрите въображението си напълно. Според твоя (вашия) вкус можеш да избереш различни варианти. С чорапи вместо чорапогащник, различна височина на ботушите, каквато решиш за подходяща пола, пуловера с или без деколте. Или някоя блуза вместо пуловер, дори риза. Това е от мен. Дано съм ти бил полезен.
_________________ Всичко което доставя удоволствие и на двамата в една връзка не е извратено!!!
|
| 13 Мар 2010, 18:53 |
|
 |
|
jully
Good Sub ...
Медали:
x10
Заетост: Неангажиран
|
Darkness написа: ...Малко съм позакъснял, .......... Добре, че девойката не чака и ти да и отговориш, че трябваше да ходи гола-голеничка ...или евентуално да си отложи срещата с цяла седмица ... Поздрав: /с намигване/ Джули
_________________ с уважение: Джули
|
| 14 Мар 2010, 12:34 |
|
 |
|
darkrose
Диамантен фетишист
Медали:
x3
|
Darkness написа: Малко съм позакъснял, но ще ти дам съвет за почти универсално облекло за подобни мероприятия. Това е вариант хем да не си гола под някое палто, хем да си подходящо облечена. Бикини, боксерки, прашки или без бельо по твой избор. Плътен чорапогащник, високи ботуши и къса пола. Някой мек пуловер и без сутиен отдолу. И дълго палто отгоре. Така приятеля ти ще има удобен достъп до бедрата, дупето, корема, гърба и гърдите ти. И ще може да развихрите въображението си напълно. Според твоя (вашия) вкус можеш да избереш различни варианти. С чорапи вместо чорапогащник, различна височина на ботушите, каквато решиш за подходяща пола, пуловера с или без деколте. Или някоя блуза вместо пуловер, дори риза. Това е от мен. Дано съм ти бил полезен. Аз пък поздравявам Darkness за добрият избор. Човекът пише по темата, макар и по-късно. Харесва ми описаното и предложеното от него. П.С. Без бельо и по чорапогащник звучи много приятно 
_________________ Повече усмивки, повече добро настроение...
|
| 14 Мар 2010, 19:34 |
|
 |
|
jully
Good Sub ...
Медали:
x10
|
...ами действаай darkrose...какво чакаш ...мисля че много ще ти отива това облекло  ...
_________________ с уважение: Джули
|
| 15 Мар 2010, 18:28 |
|
 |
|
[painmaster]
ИЗТРИТ ПОТРЕБИТЕЛ
|
След дълъг и ползотворен размисъл по въпроса взех решение по екзистенциалния проблем с облеклото! Дълги вълнени гащи от необработена вълна 
|
| 15 Мар 2010, 19:13 |
|
 |
|
Queen_of_hell
Диамантен фетишист
|
jully написа: ...ами действаай darkrose...какво чакаш ...мисля че много ще ти отива това облекло  ... Не си се излъгала в преценката си,наистина адски много му отива това облекло.Много изкусително изглежда само по чорапогащник. 
_________________ Боже мой,втория път в който ще се появя за да живея колкото и да жадува моето сърце отново не ще обичам
http://www.vbox7.com/play:974aa7ac
|
| 15 Мар 2010, 23:11 |
|
 |
|
magelan
Ентусиаст
|
Могат да се дадат много примери. Въпреки всичко, последната дума има господарят или господарката.
_________________ Ако не можете да бъдете светци на познанието - бъдете негови войни!
|
| 22 Мар 2010, 00:43 |
|
 |
|
{copocabana}
Ентусиаст
|
Много интересна тема..... Някой си пита /три пъти!/ кое е подходящото облекло за робиня... Ама не пред господаря/там и е ясно/,а пред обществото!!! Каква дилема! И и се връзват една дузинка хора да обясняват - с чорапи,бе сутиен,ит.н. Ами нещата са прости ,но тук някой се прави на интересен. На господаря не му пука как ще изглеждаш пред другите! Важного е да познамаш неговите изисквания и да се съоразяваш с тях!
|
| 23 Апр 2010, 20:20 |
|
 |
|
latex
Зодия фетиш
Медали:
x3
|
Абе не е съвсем така. робинята не трябва да излага Господаря-нема да тръгне по жилетка със умирисаният пеноар и ролки и със галошките на мъжа си до мястото дет ша праЯт плейот:)))
_________________ За каквото и да ти говоря......да знаеш, че става дума за БДСМ!
|
| 24 Апр 2010, 09:42 |
|
 |
|