13 Години F-BG

Макар и с леко закъснение, ни се иска да ви поканим на едно малко … събитие. Едно малко парти по повод 13-я рожден ден на нашето и надяваме се вашето, малко местенце. Преди 13 години имаше само идея, днес … днес се опитваме да правим нещо – да растем и да се развиваме, за да дадем възможност на хората с нестандартни желания и фантазии да не се чувстват … странни.

F-bg винаги е бил насочен към хората и като такъв, сме решили да отпразнуваме подобаващо рождения си ден.

Събитието ще е на 19.11 (тази събота) на втория етаж във Фабрика 126 (бул. Мария Луиза 126).

Ще започнем рано – от 14:00 до 20:30 ще можете да посетите изложба на еротичното и фетиш изкуство. Картини и снимки от творци, които имат желание да покажат красотата такава каквато е – свободна от предразсъдъци и табута. Освободена за да може да бъде наблюдавана без да бъде съдена …

Повече информация можете да намерите на фейсбук събитието: https://www.facebook.com/events/115350478935775/

След това от 21:00 е време да се почерпим. Едно малко скромно парти, което да откараме поне до следващата сутрин. Приготвили сме, както може да се очаква, интересни неща, които да провокират фантазията ви от сцената. Ще има отделена зона за отдих, където освен това ще можете да погледнете нещата, които различни наши приятели предлагат. Както и сме обособили отделно място, в което да пробвате нови неща.

За доброто ви настроение ще се погрижат 4-та ни DJ …

А да и за първите 100 дошли ще има подарък.

Повече информация – https://www.facebook.com/events/1679239859056002/

Както всяко друго парти и това има някакви основни правила, с които ще ви помолим да се запознаете, за да не се налага да разваляме вашето и настроението на другите хора на партито.

1. 18 +
Това парти е за възрастни. На него няма да се допускат лица не навършили пълнолетие при никакви обстоятелства.

2. Оръжия

Имайте предвид, че на партито няма да бъдат допускани хора носещи хладно или огнестрелно оръжие. Молим ви да оставите пистолетите и ножовете вкъщи … нунчакото, саите и шурикените също.

3. Снимки

За да осигурим максимално спокойствието ви, както и спокойствието на всички останали гости, ще има официални фотографи на събитието и ще ви помолим да търсите тях ако искате да бъдете заснети.

Ще ви помолим да забравите, че телефоните ви имат камера или че могат да снимат. Снимките извън тези, направени от хората, които ще са там с тази цел, са абсолютно забранени.

Нека не си разваляме доброто настроение като се налага да ви молим настойчиво да изтриете направените от вас снимки.

Ако случайно видите някой да нарушава тази наша молба – помолете го да прибере телефона … или се обърнете към член на екипа.

4. Правила на поведение
Не искаме да ви казваме как да се държите или се съмняваме в доброто ви възпитание, но напомняме, че сме се събрали да се забавляваме. Нека се опитаме да се държим прилично.

5. Дрес код:

Кожа
Латекс
Униформи
Корсети
Винил/PVC
Pin-up
фетиш.
Ако не разполагате с облекло, отговарящо на дрес кода може да се облечете в черно.

Надяваме се да се видим там и да си изкараме … ами както само ние си можем!

Comments are closed.