За нас

Всички материали в този сайт, освен тези за които изрично е посочено, попадат под Creative Commons Atribution ShareAlike License.

За сайта

През далечната за Интернет 2003-та година, трима човека решават да създадат нещо, което до този момент е липсвало от българското Интернет пространство – един сайт за хора с алтернативна сексуалност. За нас – извратеняците. Място където да се чувстваме спокойно и да намерим хора като нас.

Така на 01.11.2003 се ражда един скромен форум със семплото име F-BG – малко местенце в Интернет, където да можеш спокойно да приказваш и да търсиш информация за това което те интересува, независимо колко извратено ти се струва … или се струва на хората с които до сега си го споделял.

За всичкото време изминало от тогава до сега, форумът ни претърпя много проблеми, справи се с много кризи и оцеля, за да се превърне в най-големия такъв форум в България. Вече не сме единствени …

За всички тези години винаги сме се старали да бъдем в помощ на потребителите си, дали с информация от собствения си опит, дали с място където да зададат въпросите си. И точно тогава възникна идеята за този портал.

Целта му е да предложи достъп до информация представена от потребителите ни – хора, които са имали не малък опит в това, което ги привлича. Надявам се да сме ви полезни.

За екипа

Екипа на F-BG като форум и като портал е разделен на 2 основни части – Администратори и Модератори.

Целта на Модераторите е да поддържат реда и да се грижат за спокойствието на потребителите и прилагането на правилата в нашата малка общност.

Целта на Администраторите е да се грижат за всичко останало – да са арбитър когато потребителите смятат, че са ощетени от модераторите, да се грижат за развитието и поддръжката на цялата структура …

Приятно прекарване …

 

P.S.: За да се регистрирате – моля изберете форум от менюто горе. Това ще ви отведе до форума.

13 thoughts on “За нас

  1. Здравейте, защо все още не ми е одобрена регистрацията?

  2. Страхотен сайт! Поздравления за идеите и инициативата. Бихме искали да предложим бдсм секс артикули – https://www.sex-erotika.com/bdsm-sado-mazo с отстъпка на всички членове на вашия фетиш клуб. Моля да се свържете с нас за да измислим как точно да го осъществим 🙂

  3. Дали е възможно да ми одобрите регистацията

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *