За нас

Всички материали в този сайт, освен тези за които изрично е посочено, попадат под Creative Commons Atribution ShareAlike License.

За сайта

През далечната за Интернет 2003-та година, трима човека решават да създадат нещо, което до този момент е липсвало от българското Интернет пространство – един сайт за хора с алтернативна сексуалност. За нас – извратеняците. Място където да се чувстваме спокойно и да намерим хора като нас.

Така на 01.11.2003 се ражда един скромен форум със семплото име F-BG – малко местенце в Интернет, където да можеш спокойно да приказваш и да търсиш информация за това което те интересува, независимо колко извратено ти се струва … или се струва на хората с които до сега си го споделял.

За всичкото време изминало от тогава до сега, форумът ни претърпя много проблеми, справи се с много кризи и оцеля, за да се превърне в най-големия такъв форум в България. Вече не сме единствени …

За всички тези години винаги сме се старали да бъдем в помощ на потребителите си, дали с информация от собствения си опит, дали с място където да зададат въпросите си. И точно тогава възникна идеята за този портал.

Целта му е да предложи достъп до информация представена от потребителите ни – хора, които са имали не малък опит в това, което ги привлича. Надявам се да сме ви полезни.

За екипа

Екипа на F-BG като форум и като портал е разделен на 2 основни части – Администратори и Модератори.

Целта на Модераторите е да поддържат реда и да се грижат за спокойствието на потребителите и прилагането на правилата в нашата малка общност.

Целта на Администраторите е да се грижат за всичко останало – да са арбитър когато потребителите смятат, че са ощетени от модераторите, да се грижат за развитието и поддръжката на цялата структура …

Приятно прекарване …

 

P.S.: За да се регистрирате – моля изберете форум от менюто горе. Това ще ви отведе до форума.

7 thoughts on “За нас

 1. Здравейте, защо все още не ми е одобрена регистрацията?

 2. Hi!!

  Hope you’re doing fine!!
  I’m Ben Stokes from GlobalAdSpace (www.globaladspace.com)

  GlobalAdSpace is a global ad network with premium advertisers who can monetize almost any kind of traffic.

  I’ve been trying to get in contact with you since we are interested in buying Desktop, Mobile, Video Popup and Popunder traffic. We manage premium advertisers with which I’m positive that we will bring excellent results for your site.

  We’re working with several platforms as well which allow us to ensure we meet our publishers quality standards and rates. I truly believe there is business potential in a partnership between us.

  Please sign up to the link provided below if you’re interested. I’ll be more than happy to assist you.

  http://www.globaladspace.com/PublisherRegistration

  Looking forward to your response.

  Regards,
  Ben.

 3. Страхотен сайт! Поздравления за идеите и инициативата. Бихме искали да предложим бдсм секс артикули – https://www.sex-erotika.com/bdsm-sado-mazo с отстъпка на всички членове на вашия фетиш клуб. Моля да се свържете с нас за да измислим как точно да го осъществим 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.