Правила за събития

Тук можете да намерита правилата които се прилагат в основата на всяко парти. Освен ако в обявеното парти няма изрични коментари променящи тези правила, това са правиалта които се прилагат.

 1. Не означава Не – това е може би най-основното правило. Всички ние сме пораснали хора и знаем, че основния принцип на BDSM, а и за добро прекарване е доброволността. Ако в някакъв момент някой ви каже не, не го приемайте за съгласие.
 2. Не пипай без позволение – Идеята на това събиране е да си поиграем. Да се по забавляваме. Да се отпуснем. На предните партита се получиха много приятни игри и забавления. И сега очаквам така… и все пак ако видите хората да си играят, моля ви не се включвайте просто така в играта им. Попитайте преди това.
 3. Не разваляйте момента на другите – ако в някакъв момент нещо ви направи лошо впечатление или смятате че някой нарушава написаните тук или като цяло приетите правила за поведение – намерете някой от Dungeon Monitori-те и го уведомете. Нека не разваляме удоволствието на другите, само защото вие смятате, че не е правилно.
 4. Dungeon monitor (DM) – За да си прекараме всички добре и за да не се налага да влизаме в дълги продължителни спорове на партито ще видите отделни хора с вързана червена лента. Това са хора от екипа, които имат за цел да съблюдават спазването на правилата. Думата им е закон. Ако те кажат, че е време да си вървите, значи е време да си вървите. Ако имате проблеми или нещо ви смущава – те са хората към които да се обръщате.
 5. Снимането е изрично забранено – Имайте предвид, че снимането е изрично забранено. Ако все пак искате да увековечите момента – обърнете се към някой от DM-ите … ако няма такива на близо – директно към организатора.
 6. Нека си знаем мярката – Бара ще работи, но нека си знаем мярката. Нека не прекаляваме с алкохола за да не разваляме както собственото си прекарване, така и прекарването на другите. Също така наркотици по тежки от алкохол, тютюн и кофеин са забранени. Употребата на такива директно ще ме означава помолването ви да напуснете и вкарването ви в черния списък.
 7. Секс – if that is your kink – go for it. Просто не забравяйте, че всеки може да мине и да ви види … Моля ви също така след приключване на забавлението да си изхвърляте … обелките в кошчетата за боклук.
 8. Граници – Разбира се че всеки е свободен да прави каквото си иска, но имайте предвид, че ако някой се е усамотил зад спуснатите завеси, най-вероятно няма да му е приятно да го притеснявате, като надничате какво се случва … това разбира се не важи за мен. Все пак организатора трябва да има някакви екстри … шегувам се – просто трябва да мога да се уверя че някой няма да пострада.
 9. Облекло – Дрескода зависи от тематиката на партито и е задължителен. Нека не си разваляме настроението, като се налага да ви връщаме от вратата. Ако не можете да намерите нищо в тематиката на текущото събитие – алтернативни варианти са винаги популярните фетиш елементи като кожа, латекс, лак, зентай … ако и в тези граници нищо не намерите – винаги можете да влезете и голи. Малко повече разяснения за дрескода, можете да намерите тук.
 10. Play zone – Плей зоната е за игра. Имате всички останали помещения и части от помещения за да се социализираме, да пием и да правим всички онези не свързани с плей частта от това парти. Плей зоната ще бъде оградена с маркировка. Преминавайте маркировката само ако смятате да си играете активно.
 11. Хигиена – Моля след като използвате дадено приспособление (кръст, клетка), играчка или мебел (гинекологичен стол), да почиствате след себе си. Мокри кърпички ще можете да намерите някъде из плей зоната. При използването на восък моля да използвате постелка или нещо подобно.
 12. Пари – 30 лева на човек.
 13. Бар – Ще има бар, така че внасянето на напитки като цяло не е добра идея.