Добре дошли.

Добре дошли!

Добре дошли във FETISH BULGARIA GROUP! Тематиката на този портал е свързана с нетрадиционната сексуалност, която по света се обозначава с английската абревиатура BDSM. Садомазохистичната, както и сексуално-фетишистката ориентация и нагласа винаги са имали своето място в човешките отношения. Въпреки, че техните почитатели никога не са били многобройни.

BDSM е събирателно понятие. Представлява калейдоскоп от фантазии,усещания,емоции и практики. Те се отличават в малка или голяма степен от общоприетите критерии за човешка сексуалност. Но и вътре в BDSM разнообразието е толкова огромно, че често привлекателното за едни е чуждо и неразбираемо за други. Общото, което ги свързва, са установените принципи: Безопасност, Разумност и Доброволност. BDSM в никоя от своите форми НЕ Е НАСИЛИЕ над личността. Както и обратното. Всичко, което включва насилие над личността в какъвто и да е емоционален или сексуален аспект, и се извършва без изричното съгласие на участниците, НЕ Е BDSM.

Отмина времето, в което BDSM се възприемаше като патология. В цивилизованото, с отворени разбирания по отношение на секса общество от 21-ви век, в много страни привържениците на този вид сексуалност имат свои клубове; както и свои портали в интернет. Изградени са общности. Резонно, порталът FBG е насочен към българските почитатели на BDSM-отношенията.

FBG има няколко-годишна история, развитие и динамика, които го правят не само първия, но и най-големия български портал, посветен на темата BDSM. Форумът, галериите, чатът и многобройните опции, които са на разположение за потребителите, имат за цел да изградят и улеснят комуникацията помежду им; да дискутират върху всички вълнуващи ги въпроси; а може би и да се намират един друг и да изграждат в реалността връзки, основани на любовта, уважението и удоволствието – спрямо своите разбирания.

F-BG НЕ Е комерсиален портал! Ние НЕ целим финансова изгода. НЕ се стремим и към пропагандиране на BDSM в обществото чрез създаването и поддържането на този портал. От потребителите изискваме коректно отношение и спазване на установените в нашия ЕТИКЕТ ЗА ОБЩУВАНЕ правила. Подходът на администрацията към потребителите е максимално либерален.

Ако темите “BDSM” и “фетиш” ви вълнуват, ако чувствате нестандартната фантазия като част от себе си или ако ви води любопитството – това е вашето място! Ние ви приветстваме с добре дошли и ви пожелаваме приятен престой, положителни емоции и сбъднати мечти на територията на F-BG!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *