10 години заедно

Торта

Не може рожден ден без торта, нали?

Когато преди 10 години някой ми каза, че един от замрелите форуми в Интернет се е върнал, но под името f-bg.org, тогава още не знаех в какво се забърквам … но ето – вече 10 години, това е едно от основните ми занимания, едно от малкото места в мрежата където се чувствам добре и един от любимите ми проекти.

На 01.11, точно в деня на Народните будители, отбелязахме и 10 години от раждането на това наше малко отроче. Ще ми се да кажа, че 10 години са минали като миг и не ги помня, но не е точно така – всеки един ден е издълбан незабравимо в главата ми. Всеки един потребител е оставил своя отпечатък … и колкото и да ми се иска не мога да кажа, че това време е миг.

10 години не са малко време, още повече за българският интернет … още повече за един форум, възникнал по-скоро като идея … и постепенно установил се като най-големия за алтернативна сексуалност … и като истински девианти, решихме да се съберем, за да отпразнуваме както подобава тази кръгла годишнина … с пожелание, разбира се за още много по толкова.

В столичния Бар Адамс, точно ден след Helloween се събраха едни 80 човека, свързвани единствено от това, че търсейки себе си, са открили нашето малко кътче в мрежата. Малко, сбутано и много много интимно.

търг

Продаваме ние картини … ама не знаем какво продаваме ….

Като за празник, имаше шоу. Ние не можем без цирк … някак си няма как – нашия gepard направи показно на trampling, с разбира се, не малката помощ на доста от жените в публиката – то не бяха разходки с токчета, без токчета, лекички жени, по-тежки, по една или по много … мисля, че не само той се забавлява да бъде от долу, но и те да бъдат върху него.

След малкото показно на gepard, дадохме възможност на творците сред нас да се докажат, организирайки малък търг на картини. Двама от художниците в нашето малко местенце имаха възможност да продадат картините си на малък импровизиран търг. Картините бяха красиви, а битката за някои от тях – ожесточена. Мисля, че не само аз и Ruby, като водещи, но и публиката се забавлява изключително много.

Ръце отзад ...

Ръчичките отзад …

връзване 2

Връзване две … леко неудобно …

След търга, последва малка демонстрация от моя милост. Не мога аз да организирам нещо и да пропусна да се изфукам. С достатъчно въжета и красива партньорка, макар и не скромно, мога да заявя, че мога да сътворя много красиви неща, както сигурно виждате от снимките. За мен винаги е било изключително голямо удоволствие да показвам такива неща и само мога да се надявам, че демонстрацията се е харесала на публиката. След задължителната “програма” и при мен се нареди малка опашка от доброволци … по-скоро доброволки, които да бъдат опаковани и овързани по всевъзможни начини … до колкото разбирам от последвалите отзиви … не са липсвали емоции.

След мен на сцената се настаниха sillco и victory за да направят малка демонстрация на продуктите, които изработват в малката си работилничка. Ако си търсите качествени кожени неща, правени като за вас и то на цени, които трудно ще се конкурират за това качество – можете да намерите връзка към сайта им в страницата

armbinder

Някой ръкомаха много … за това му прибраха ръцете …

“приятели”. То не бяха armbinder-и, не бяха ball-gag-ове … strap-on колани, дори един floger се размяташе ( за тези от вас, за които тези неща са просто чуждици, нека обясня – armbinder е нещо като единичен ръкав, в който се захващат ръцете зад гърба и се стягат, за да не може подчинената да бяга много много; ball-gag е запушалка за уста с топче, за да не вика; strap-on колана – колан на който се слага изкуствен пенис, най-често жените го ползват за да си го “върнат” на мъжете си; flogger е камшик с въртящо рамо и много ресни, много ефектен), дори една девойка се разхождаше с кожени белезници.

Разбира се, не можем да минем и без торта … няма как да има рожден ден без торта … голяма торта за едно голямо събитие.

Искам да благодаря на всички, които помогнаха:

Mrs_Beata, за това, че го игра DJ.

Ruby, която помагаше да водим.

Gepard и Inferna, които направиха първоначалната демонстрация по газене.

Apofis и Lady Aleera, които нарисуваха невероятните картини, на които всички се насладиха.

Както и на sillco и victory, за тяхната демонстрация.

Искам разбира се да благодаря за прекрасното прекарване и на всички останали, членове от скоро и отдавна. Тези, които се подчиниха на дрес кода (черно, латекс, кожа, корсети и изобщо фетиш), както и на тези, които не го спазиха съвсем. Аз лично си прекарах невероятно … и се надявам другата година да го направим дори по-добре … с повече тръпка и по-широко.

До следващия път …

Ваш,

Lucifer

Comments are closed.