DARK ANGEL Fetish Party- Vikings

Facebook event

Петък, 13ти.

В петък вечер дванадесет от боговете вечерят на небесната Валхала- вечното жилище на достойно падналите в бой; славният рай, където загиналите воини празнуват в очакване на своето завръщане в битката на края на света. На вечерята пристига 13-ти неканен гост Локи- богът на злото. Благодарение на негово лукавство, умира Балдер- богът на красотата, на радостта и веселието, след чиято смърт на земята настъпва траур и тъмнина. Оттогава, та чак до днес, петък 13ти се свързва с тайните сили на мрака.

Поклонници на мрака, заповядайте в петък, 13ти октомври в бар „Зар“ на поредното издание на DARK ANGEL, когато ще представим „VIKINGS“- една завладяваща пиеса по сценарий и режисура на Zhoro Pyrko, създадена по идея на Kubra и Madlady.

Елате заедно да почетем Фрея – богинята на любовта, красотата и плодовитостта; покровителката на всяко живо същество. Все пак петък (Friday) произлиза именно от Freya, редно е да я уважим на нейния ден! ♥

Нека заедно се насладим на изяществото на валкириите, които по време на битка взимат със себе си душите на най-храбрите паднали воини и ги водят във Валхала… Да се поучим от мъдростта на гадателите и жриците… Да отдадем почит на нашия Велик Крал! Да се насладим на полета на Кървавия Орел.

***

За вашето добро настроение ще се грижи екипът на DARK ANGEL, а именно:

Hosted by:
Elina-Dark Angel

Music by:
DJ Abigail LaFey
DJ George Light

Bondage by:
Lucifer

“VIKINGS” by Zhoro Pyrko:
Само Дива
Kubra
Alex S
Madlady
Nana
Urticadioica
Petra
Elina-Dark Angel
Septimus
Zhoro Pyrko
Narcis’ 88
Sub Boss
R.A.

Fire Show by:
Nana

Photography by:
Glena Hate
Ungaro Photos

Video by:
Lewa Fetish Art

Один напомня, че снимането в клуба е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО. DARK ANGEL ще предостави професионален фотограф да увековечи моменти от програмата ни. Снимки на отделни гости са възможни само при изрична молба от тяхна страна и то на определено за това място. Искаме да накараме всеки да се чувства удобно на партито и най-свенливите да могат спокойно да се забавляват без страх, че могат случайно да влязат „в кадър”. Идеята е да превърнем DARK ANGEL в забавление, в което нашите гости да са участници, а не просто зрители.

В допълнение, Рагнар изисква дрес кодът да бъде спазен, а той включва:

-Фетиш дрехи и аксесоари
-Секси облекла и униформи
-Латекс
-Кожа
-Винил/PVC
-Готик

В допълнение на редовния дрес код, за изданието VIKINGS ще приветстваме и всички гости облечени тематично- всякакъв вид пагански одежди, включително туники, ризи, метални или кожени ризници, наметала, шапки, шлемове, ръкавици. По-смелите могат да дойдат и само по „меч“. 😉

За мъжете и този път ще важи облекчението за изцяло черно облекло. Но не забравяйте, че сини дънки, маратонки и всякакъв вид цветно ежедневно облекло са в разрез с посочения дрес код и желанията на боговете.

* * *

Дата: 13ти октомври (петък)
Час: След 21.00 ч.
Бар „Зар”
Вход: 10 лв.

Ето и нашата Facebook страница:
www.facebook.com/DarkAngelFetishParty

FIND US! LIKE US! JOIN US!

“DARK ANGEL- IT’S A DIFFERENT KIND OF FUN”

Comments are closed.