DARK ANGEL

1616686_10152278834301554_1710398720_nПомните ли фетиш бала на Горгон? Онзи, който се провежда вече две години?

Не? Е не сте изпуснали много да ви кажа.

Нещо такова се въртеше в главата ми, когато с мен се свърза Елина, организаторката на Dark Angel. Да си призная, в началото бях изпълнен със смесени усещания – от една страна стоеше наранената ми гордост, че това не е мой проект, проект свързан със форума и изпълнен от форума и от нас, а от някаква “външна”. От друга смятах това за една добра идея. А от трета в мен клокочеха страховете да не се повтори горгонското фиаско и за пореден път да видим нещо, което всъщност не е за гледане.

Въпреки противоречията и първоначалната враждебност, която напираше в мен седнах и си поговорих с девойката, чиято е идеята. И идеята, да ви кажа, ми се струва много добра. Необременена от “познаване” на пазара и комерсиализъм, и в същия момент изпълнена с много желание. Желание да покажем и на нас самите че можем да направим нещо като на запад. Въпреки отявления си скептицизъм, девойката на която е идеята успя да ме спечели … макар и само със слепия си ентусиазъм.

И за какво все пак става дума? Какво е това събитие, което толкова ме е накарало да завиждам?

Идеята на Dark Angel е да се превърне в ежемесечно фетиш парти, фокусирано върху различни фетиши през различните месеци. Идеята е не да се комерсиализира фетиша и BDSM, а да има една вечер в която можете да облечете корсетите си и латексовите си дрешки и да отидете да изпиете едно питие, без да си мислите, че някой ще ви помисли за извратен, просто защото цялото място ще е такова. Една вечер в месеца, в която да се отдадете на собствените си тайни желания.

Няма как да не се запаля по идеята – може да стоя в ъгъла и да се цупя, че не я правя аз, но това не ми пречи да съм много запален. Първото такова парти ще е на 07.03 в клуб “3 уши”.

Програмата освен музика от няколко различни DJ-а ще включва демонстрация по японско връзване … според плаката примесена със провесване от Shibari GIg и фетиш демонстрация от Lilith (която ще е и DJ) и Alex.

Както казва Елина – It’s different kind of fun!

Една вечер, в която можем спокойно да се смесим, малко по-светски в повече хора. Надявам се, идеята да се осъществи, защото би било много добре да можем да си позволим една вечер в която, като не Helloween или на рождения ден на форума да си покажем дрешките, атрибутите и най-вече магрийте без да ни гледат странно.

Аз лично смятам да присъствам (макар и след работа) и да подкрепя инициативата … ще се радвам ако се присъедините към мен. На 07.03 (петък) в клуб “3 уши”.

Цената на билета е 6 лв.

А ето и групата на събитието: https://www.facebook.com/DarkAngelFetishParty

Ваш,
Lucifer