Да си поиграем? … Извратеност for Dummies (Част 5)

Всеки от нас има своите еротични фантазии, кои по-сериозни, кои по-нежни, но всеки от нас в един или в друг момент е искал да бъде нещо друго, ако не в живота, то поне в леглото. Да изживееш фантазията си … всъщност не е чак толкова трудно. Дори напротив. Единственото което ви трябва … е партньор и въображение.

Днес ще си поговорим за игрите в леглото или Role Play (Игра на роли).

Играта на роли в спалнята или в кухнята или в бара или на улицата или кой където обича да си играе. Дали ще забършете собствената си партньорка от някой бар или ще сте нейния строг учител – това си зависи от вас … и от партньора ви разбира се.

Възбудата от играта …

Играта била тя в леглото или по принцип, носи своя специфична възбуда. Тръпката да бъдеш повече от себе си или различен себе си. Възможността за известен период да се подчиняваш на желанията, възможностите и ограниченията на един свят, който сте сътворили само за вас с партньора/партньорите и си е само ваш. За този кратък момент в който тръпката от това което си в повече или по-малко или просто различно от това което си по принцип. Самата игра добавя към тръпката. Това, че правиш нещо ново, не познато до сега. Изпълняваш желанията си, оставяш се или водиш. Спазваш правилата или ги нарушаваш. Игра, която хората понякога играят заради самата игра, а възбудата и секса са “хубави” допълнения.

Магията на подготовката …

Подготовката на това за което мечтаеш. Плавната постепенност с която всеки детайл се напасва в главата ти, в фантазията ти и в картината на реалността. Дали ще обикаляш за да търсиш мястото или ще търсиш “екипировката”. Дали ще постилаш покривката или ще нахлузваш маската – всичко това ти помага да се насладиш на раждането на това което е – собствената ти фантазия или фантазията на твоя партньор. Закупуването на правилния “костюм”, придобиването на необходимите маниери, осигуряването на мястото, намирането на “оборудването”. Минавайки през всичко това ти виждаш постепенното изграждане на собствените си желания. Бавното “порастване”, еволюция … на фантазията ви в реалност.

Фантазията превърната в реалност …

Фантазията превърната в реалност. Или още по-добре – фантазия на партньор(к)а(та) си превърната в реалност и то от вас … това да сбъднеш някоя от тъмните си фантазии или да сбъднеш нечии фантазии … това е  … ммммм …

Почти не познавам жена, която поне да не фантазира за това да я изнасилят … а какво по-добро от това да го направи партньора? Макар и само на игра, но каква игра?  О и да вметна – не приканвам да изнасилите някого, за да сбъднете фантазията си. Говоря за играта на изнасилване, онази направена спазвайки основния постулат на BDSM – SSC).

Има мъже които искат да отидат в бар и да забършат най-красивата мадама, а коя е по хубава от партньорката ви (и честно казано би ви пуснала по-лесно) или възможността да я “наемете”. Да бъде вашето “работещо момиче”, което работи само за вас. Хайде признайте си – повечето от вас са си го мислили.

Кой не е искал да е строг учител на красива ученичка (с плисираната поличка, бялата ризка и опашките) и да я преметне през коленете си и да я напляска за дето е била непослушна? Или да свари “домашната прислужница”, облечена в “униформата си”, докато оправя леглото, да и вдигне поличката и …?

А вие дами не сте ли искали да срещнете принца в потайна доба, който да ви отведе на специално място където да ви достави удоволствие? Или да сте полицайката хванала опасния престъпник?

Японците тъй като ги знаем, че са откачена нация са въвели термина cosplay – това е вид Role play, в който партньорите (най-често партньорката) са облечени като герой от филм/сериал/комикс. Японците, както казах са болна нация, но кой няма да иска да си поиграе с прелестите на Matsumoto (ref. anime Bleach) или някой друг любим герой/героиня от любимо сериалче или филм.

Всеки един от нас си има своите фантазии и “Играта на роли” е един много хубав начин да се отдадем на скритите си, тъмни желания, като позволим на партньора ни да ги сподели с нас и да им се насладим взаимно. Играта на роли е един необятен свят навлизащ в абсолютно всеки аспект на “Извратеността” с която ви занимавам последните седмици. Играта на роли и възможността да се въплатим в ролите които сме си избрали, са това което прави нещата … различни, еротични, на моменти дори красиви.

Както казах – не ви трябва много за да сбъднете фантазията си. Само партньор и/с въображение.

Забавлявайте се! Но отново повтарям – не забравяйте, че дори фантазиите ви трябва да са подчинени на SSCпринципа.

Ваш,

Lucifer

Ето и другите части:

Снимки (по ред):

Secretary(2002)

mislav-m

2 thoughts on “Да си поиграем? … Извратеност for Dummies (Част 5)

  1. Pingback: Садо-мазо … Извратеност for Dummies (Част 4) | F-BG Portal

  2. Pingback: Що е то BDSM … Извратеност for Dummies (Част 1) | F-BG Portal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *