Покана …

Venenum_Gray (1)

Някога, преди много много време, този сайт възникна от малка група хора, които имаха общи желания и общи влечения. В най-добрия случай винаги сме били едно място за помощ и взаимопомощ, в което хората да могат да се срещнат и намерят.

И като място, където хората могат да взаимодействат се радваме, когато нещо интересно се случи при нас. Нещо толкова интересно, че да напусне пределите на нашето малко интернет пронстранство и се разпространи.

Екипът на F-bg иска да ви покани на 05.03 в бар Rock It! на представянето на едно такова творение – първата книга от илюстрования разказ Venenum.

Venenum е съвместна рожба на младата авторка Благовеста Иванова и художника, познат при нас като Crowwall.  Двамата се срещат на страниците на форума ни (това ни е единствената заслуга за това творение – възможността да се срещнат двамата виновници). Блага или както ние си я знаем Puppy, създава един много красив и много силен разказ, който запленява художника и той решава да претвори героите в него с четката си. Така се появява това, което искаме да ви представим.

Иска ни се да ви поканим на това специално за нас събитие – представянето на един проект пред широката публика. Искаме да ви представим един поглед към BDSM такъв какъвто е – красив и изпълнен с емоции.

Ще ви очакваме на 05.03 от 18:00 в бар Rock It!.

Ваш,

Lucifer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *