Познание за извратеното … или има ли желаещи да научат?

7638376294_10fb7cc6e4_zОт много време ни се върти идеята за нещо като … знам ли как да го нарека? … събитие с чисто образователна цел на тема BDSM. Какво все пак имам предвид?

Все по-модерно стана да се говори за BDSM или за “нестандартен секс”, но все по-често чета някакви много големи глупости. То не беше нагрята мазнина, не бяха въженца за простор, не бяха всякакви такива тъпотии – от откровено забавни, през глупави, та чак до опасни и застрашаващи живота и здравето на хората. Нека да не забравяме все пак, че SSC (Safe (сигурно/безопасно) Sane (с умисъл) Consentual (по взаимно съгласие)) са основните правила на които се гради BDSM.

Това, което ми се върти като идея (тук ми се иска да каже, че е само моя, но не е така – тази идея, макар и не до толкова рафинирана принадлежи на потребител на f-bg) е базирана върху поредицата “Извратеност for Dummies”, която обещах да продължа на един по-късен етап. Самата идеята е да се изложат основите – психологически и физически, които имат една единствена цел – да предпазят хората, които искат да разнообразят сексуалния си живот или просто искат да опитат нещо различно. Идеята не е да ви научи някой как се прави BDSM, защото това е невъзможно, а просто да ви покаже основите за да не се нараните.

Защо не да ви научи какво е BDSM?

Защото това не се учи. Това чисто индивидуално усещане за нещата. Все едно някой да се опитва да ви научи какво е хубав секс … Не казвам, че е нещо което не може да бъде научено, защото е сложно. Не – просто казвам, че е до толкова индивидуално и изпъстрено с нюанси за всеки по отделно, че няма как да бъде научено по друг начин, освен да се потопите в този чуден свят и да го разгледате с отворено съзнание за цялата красота на своята извратеност.

Идеята ми е не да ви покажем какво да правите, а много по-важното – какво да не правите.

Да ви покажем и обясним основните техники на безопасност.

Да разсеем някои митове и заблуди …

И като цяло да отворим вратите към един нов свят на възможности …

Ето ви и формата … ще се радвам да чуя и мнението ви за тази идея. Дали във формата или като коментар в блога. Благодаря.

 

Ваш,

Lucifer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *