Сексуален театър 3

Това е преводна статия, превода е направен през 2003.

Статията е твърде дълга за да бъде публикувана на един път, за това ще се публикува в няколко части.

 

5. Феминизация под женско господство.

Във фетишисткия свят мъжката феминизация е институция. Актът на хетеросексуален мъж, носещ дамски гащички за забава на неговата доминираща партньорка е обикновено върховен жест на подчинение, когато той може да бъде превръщан по команда в женски тип и да бъде управлявана целенасочено неговата воля. Повечето жени биха се ужасили от такава мисъл. Но за класическата действителна домина е характерно налагането на върховно унижение над подчинения й – това е повтарящ се ритуал, но с различна честота.

Ако тя е хетеросексуална, то обикновено не носи мъжки дрехи. Не проявява интерес да бъде мъж. Единственото й желание е да има пълния и недвусмислен контрол над нещата. Тя иска подчиненият й мъжки индивид да бъде принизен до нейната типична роля на зависима жена, каквото роля й се приписва от традиционната парадигма. Затова той трябва да стане “почетна” жена, да действа като такава, докато тя не получи пълно удовлетворение от тоталното му подчинение. И така той поема бремето на женската идентичност, ставайки “равен” с нея само по низходящия път на пълно лишаване от мъжественост, допълнено със система от наказания и награди. “А води ли това до истински секс?” – бихте попитали вие. Истинската домина не би търпяла подобен егоистичен въпрос от своя подчинен. Задаването му само ще отбележи необходимостта от налагането на дисциплина. Възможно е осмелилият се да зададе подобен въпрос подчинен да получи сурово телесно наказание. Така, че той не би получил дори и най-малкия знак, че ще му бъде отговорено. На подчинения не е позволено да започва пръв любовната игра. Сексът е изцяло в прерогативите на доминиращата жена. Само тя може да има правото и властта за това. Въпреки някои неприятни страни на този тип “ролева смяна” : обидния речник, някои от “дивите” страни на доминирането, той си остава един от много любящите и непринудени.

6. “Ролева смяна” , мъжка феминизация от жени и “нежно властване”.

Хетеросексуален или не, мъжът винаги е таял в себе си скритото желание да бъде “като жена” в отношенията си с истинските жени. Не са необичайно явление и фантазиите на жени, в които те имат интимно отношение с лишени от мъжествеността си партньори – не става дума само за физическа кастрация, но и за емоционалната кастрация на мъжката полова идентификация. Но такива влечения имат малък процент от жените. Но именно в тази група попадат онези жени, към които се стремят sissies. Ние познаваме дълбините на техните скрити желания и удоволствието, което изпитват, когато ги осъществят. Те могат да бъдат привлечени от мъже от всяка възраст, но изпитват особено удоволствие от това да обкръжени от женствени и по-млади мъже, чиято способност да излъчват женственост е естествено вродена.

Някои жени са страстни любителки на транс сексуалните мъже. Те обичат около тях да се навъртат подобни типове, които сами са поели по пътя на феминизацията. Тази група жени също така често обичат и сами да феминизират мъжете около тях, когато това им е позволено и имат съгласието от “феминизиращите” се партньори. Те могат да изпитват силно вълнение от посещенията в специализираните клубове на фетишисти и трансексуалисти, където се изнасят шоу програми на пищно облечени в женски дрехи травестити. Ала някои жени, любителки на тези превъплъщения, също обичат и да подпомагат едно такова превръщане в условията на конфиденциалност и уединение, каквито предлага дома.

Известната жена-вамп Елвира (Касандра Петерсон) например, до такава степен е изкушена от виталността на “драг”-кралиците, че неколкократно обявяваше, че самата тя е травестираща “драг”-персона, въпреки че тя е истинска, биологично родена жена. Има млади жени, които съжителстват, поделят жилището си със “драг”-кралици. Това обикновено са несексуални връзки, където мъжът е гей. Но понякога се срещат и жени, които действително се забавляват в присъствието на феминизирани хетеросексуални мъжки партньори, но без доминиране. За тези жени доминацията не е от съществено значение. А мъжът, който изпитва радост от това да бъде sissie с подобна жена, също рядко се нуждае от доминацията на партньорката му. На всяка една жена, която подслонява в собствения си дом травестиращи, феминизирани мъже, се падат около хиляда мъже, които искат да бъдат на мястото на “щастливеца” – било то като приятел или като интимен партньор.

7. Мъжествените жени (“буч”) и феминизираните мъже.

Феминистките, бисексуалните, лесбийките и “мъжествените” жени (наричани на жаргон ‘буч’) често са запалени привърженици на феминизираните мъже. Обратното важи в същата степен: много sissies също са привлечени от жени, притежаващи голяма част от чертите на едно типично мъжко излъчване. Това се дължи на факта, че и двете групи търсят едни в други чертите, към които подсъзнателно се стремят. Жените-буч харесват “женчовци” поради това, че те самите са привлечени от собствения си пол. Така те компенсират възможното чувство за вина от това, че изпитват хомосексуално привличане. Привличането към женствени мъже е възможен компромис в един такъв конфликт – интимния обект едновременно е мъж и едновременно с това притежава женско излъчване, женски качества на характера.

8. Да поговорим за шоу бизнеса, травестиращите “кралици” и защо някои жени са привлечени от тях.

В днешно време преситеният от нови начини на забавление на клиентите шоу бизнес все повече прибягва към услугите на травестиращите “кралици”. Това явление се наблюдава особено ясно в “Меката” на шоу бизнеса – Лас Вегас. Преобладаващата част от прииждащите да наблюдават подобни забави са привлечени от артистичността и пищността, която демонстрират травестиращите “актриси”. Подсъзнателно, клиентките на подобни заведения се опитват да прекрачат мислените и немислени забрани, които те сами си налагат или обществото им е забранило, опитват се да излязат от предписания модел на женско поведение и да изживеят удоволствието от нарушаването на табутата – а именно, когато мъжът на сцената се осмелява да демонстрира поведение, напълно в разрез със “светая светих” на шовинистичното хетеросексуално общество – половата идентификация. Театралната обстановка, фриволната игра с уж канонично установените полови роли, и най-вече лекотата, с която “кралиците” пародират мъжки и женски модели на поведение, прави от тези шоута едни от най-популярните, а заведенията, които ги предлагат – изключително посещавани.
Голяма част от жените, посещаващи тези заведения, изпитват истинска съпричастност и обич към драг-“кралиците”. Понякога това се дължи на отхвърляне или унизяващо отношение от страна на мъжете към тях. Те виждат в драг-“кралиците” хора, които също както тях са преживели и продължават да бъдат принудени да понасят обидно и унизително отношение от страна на обществото. При това, тези жени не са лесбийки, нито бисексуални. Те харесват мъжете, но са се разочаровали от тях поради различни причини.

9. В заключение

В освободената от канони сексуалност нищо не може да бъде прекалено странно. В женската доминация и подчинението на мъжа е налице взаимно съгласие и допълване на ролите – доминиращата, на жената, – и подчинената, на мъжа. Този вид сексуалност не нанася вреда никому от участващите. Каквото е прието да се счита за перверзно, в сексуалността е просто девиация, но не и обществено опасно поведение. Напротив, най-голямата непочтеност е манипулативното използване на секса като обществено оръжие и средство за постигане на кариера – това е ужасяващата поквара на света на секса. Някои смятат, че сексуалните девиации*(отклонения) са природно неестествени, “ненормални”. Но ако наблюдавате именно половите отношения при животинските видове в дивата Природа, ще се убедите, че Природата въобще не е “нормална”. С каквото и да се занимавате в интимните си взаимоотношения, правенето го безопасно. Избягвайте безразборните връзки. Бъдете предпазливи.

“Жените, които обичат женствени мъже…” е публикувано онлайн на 1 март 2002 г. в – DragLink.com –

Преведено на български на 13 март 2003 г.

 

Снимка: Achromatic Lodge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *