Честит рожден ден

Този материал има една не лека задача – да постави началото на нова поредица материали – материали отразяващи събития свързани както в форума, така и с BDSM и Фетиш сцената в България.

На 31.10 се проведе едно малко мероприятие, за което обещах да разкажа. По повод рождения ден на форума и пускането на новия портал, събрах една голяма част от екипа за да отпразнуваме края на една успешна година и новото начало, което искаме да поставим. Вечер, посветена на опитите да започнем на ново или ако не на ново, то поне да променим нещата.

Има една подбрана група хора от този голям форум на които имам доверие и с които ми е приятно да се събирам. Макар и малко, с тези хора съм сигурен в доброто прекарване, но този път решихме да дадем шанс на няколко нови човека, които да можем да преценим и с които да вкараме свежа кръв в нашите мероприятия. И това се оказа много добра идея.

Винаги съм се радвал на ентусиазмът с който хората влизат в нашата малка група – някои са предпазливи, дори изглеждат уплашени, някои влизат смело и с усмивка, но всички, след като разберат че не хапем (освен ако не искат) се отпускат и се хвърлят с главата напред.

За този път уговорката беше, че по повод рождения ден на форума и пускането на новия портал, ги каня в нас. От мен мястото (оборудвано с куки на тавана) и тортата, от тях – доброто настроение и каквото имат намерение да консумират. Резултатът от тази уговорка мисля, че е показателен – много добро настроение.

Сред първоначалното стеснение, което явно всички изпитват, и след задължителните разговори за това кой какво е правил от последната им среща. Както и след задължителното опознаване на новите хора нещата започнаха да се

нареждат. Нарочно не бях сложил маса между хората, за да нямат извинение да си стоят по местата … а да комуникират.

Но най-важното беше да се свали напрежението, за да можем да се позабавляваме както трябва. И се забавлявахме. Това да си сред приятели има своето очарование – можеш да си позволиш да се отпуснеш и да покажеш себе си. Да си спокоен, че каквото и да направиш е … ами наред.

В някакъв момент, след като всички се бяха опознали, ми предложиха най-накрая да си сефтосам куките. И защо не? Едно от новите лица в нашата малка групичка има силен афинитет към връзването, за това с разрешението и подкрепата на партньора и, реших да направя една малка демонстрация. Макар, че не бях правил

А какво все пак? такова нещо от много много време.

Suspension … висене. Девойката беше провесена от тавана, цялата овързана с въжета. Безтегловност … и пълна липса на контрол над това, което се случва. Мисля, че партньорът и доста се позабавлява да я върти и люлее, след като веднъж вече нямаше къде да ходи … просто си висеше там за радост на всички … както можете да видите от снимките има хубаво тяло … което с удоволствие накарахме да виси, за радост предполагам на повечето мъже в помещението и на някои от жените …

Една вечер на забавления, с която отпразнувахме края на една напрегната година, година изпълнена с много сътресения, промени, но и развитие, и началото на една нова година – десета по ред, в която ще се опитаме да постигнем много повече.

За пореден път искам да благодаря на хората, които направиха всичко това възможно – както новото начало, така и живота ни до сега. Целия екип, който въпреки различията и индивидуалностите си се опитва да поддържа ред и да направи този малък форум един истински дом за хората, които търсят себе си в този вид отношения и игри.

Ваш,

Lucifer

P.S.: Ето да видите и тортата … която си дояждам сега, пишейки този материал.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *